Menu

Rýže na sushi

Rýže na suši je speciální druh rýže používaný k přípravě japonského pokrmu suši. Sushi rýže je kulatá, lepkavá a má jemně nasládlou chuť. Rýže se vaří v osolené vodě a poté se dochucuje octem, cukrem a solí.

Rýže se nechá vychladnout a poté se z ní tvarují malé válečky nebo pláty, na které se pokládají různé druhy ryb, masa, zeleniny nebo jiných přísad. Rýže sushi je základem pro různé druhy sushi, například nigiri, maki, temaki nebo chirashi.

Rýže na sushi v naší nabídce je pouze té nejvyšší kvality, aby vaše domácí sushi bylo k nerozeznání od japonského.

4 Položky

Filter
Cena

Výrobce

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat