Menu

Stolování a výroba sushi

Stolování a výroba sushi jsou dvě základní dovednosti, které potřebujete, pokud si chcete vychutnat tuto tradiční japonskou pochoutku. Výroba sushi vyžaduje speciální nástroje, jako jsou bambusové podložky, ostré nože a rýžovar.

Servírování sushi vyžaduje dodržování některých pravidel etikety, jako je používání hůlek, nemíchání wasabi se sójovou omáčkou a nenechávání zbytků na talíři.

69 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat