Menu

Kimchi

Kimči je jedním z nejoblíbenějších pokrmů korejské kuchyně. Vyrábí se kvašením různých druhů zeleniny, jako je zelí, ředkvičky, okurky, česnek, zázvor, chilli papričky Kimči má kyselou, ostrou a pikantní chuť, která vylepšuje mnoho pokrmů. Je také zdraví prospěšné jako zdroj probiotik a vitaminů. Kimči lze jíst jako přílohu, přidávat do polévek a dušených pokrmů nebo používat jako náplň do knedlíků a palačinek. Kimči si snadno připravíte doma z čerstvých surovin a skleněné nádoby.

17 položek

Filter
Cena

Výrobce

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat