Ocet
Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže a má jemnější a sladší chuť než běžný ocet. Pokrmům dodává svěží a kyselou chuť. Rýžový ocet lze použít k ochucení rýže na sushi, k marinování masa nebo zeleniny, k přípravě omáček nebo salátů nebo jako součást mořicího nálevu.
Jablečný ocet se již tisíce let používá nejen jako léčivý lektvar, ale také jako čisticí a detoxikační prostředek, který odstraňuje choroboplodné zárodky, bakterie, pachy a dokonce i skvrny. Je skvělý jako příloha k listové zelenině, okurkám a rajčatům.
-
Skladem (16 ks)
58,72 Kč
-
Černý rýžový ocet 550ml
Černý rýžový ocet 550 ml. Země původu Čína.
Vyprodáno
104,33 Kč
-
Rýžový ocet Mizkan 568ml
Rýžový ocet s příchutí Mizkan pro přípravu sushi, 355 ml. Země původu USA.
Vyprodáno
129,08 Kč
-
Ocet z hnědé rýže 500 ml
Ocet z hnědé rýže 500 ml. Země původu Jižní Korea. Balení se může lišit v závislosti na výrobci Daesang nebo Ottogi .
Vyprodáno
61,41 Kč