Kari omáčky a pasty
Kari je základní ingrediencí mnoha asijských a indických pokrmů. Kari se připravuje smícháním různých koření a bylinek, jako je kurkuma, koriandr, kmín, zázvor a další.
Kari pasty se obvykle vyrábějí smícháním koření a bylinek s dalšími přísadami, jako je cibule, česnek, rajčata, jogurt, kokosové mléko atd. Tyto přísady se pak vaří a míchají, dokud nevznikne hustá pasta.
V závislosti na receptu a regionu mohou být kari pasty jemné až velmi ostré a pikantní. Používají se jako základní koření do mnoha asijských pokrmů, jako jsou polévky, masové a zeleninové pokrmy. Kari pasty jsou bohaté na živiny a antioxidanty a mohou mít také protizánětlivé účinky, především díky obsahu kurkuminu, který je hlavní složkou kurkumy.
-
Přidat k Oblíbeným
Pasta horká na indonéské kari Rendang AHG 50g
Pasta na přípravu pikantního indonéského kari Rendang od Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko.
Vyprodáno
43,61 Kč
-
Přidat k Oblíbeným
Jemná pasta na thajské červené kari AHG 50g
Pasta na přípravu thajského červeného kari Kaang Daeng od Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko.
Vyprodáno
43,61 Kč
-
Přidat k Oblíbeným
Těstoviny horké na indonéském zeleninovém kari AHG 50g
Horká pasta na přípravu indonéského zeleninového kari Sajur Lodeh Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko.
Vyprodáno
43,31 Kč