Směs koření na přípravu kuřecího masa Kung Pao 80 g. Země původu Čína.
Čínská směs koření pro snadnou přípravu světoznámého pokrmu z kuřete Kung Pao.
Společnost HaiDiLao byla založena v roce 1994 a je celosvětovým řetězcem provozujícím catering s hotpotem. Společnost YiHai vyvíjí, vyrábí a provozuje značku HaiDiLao, která se specializuje především na koření na hotpot, dipy a směsná koření, díky čemuž je HaiDiLao vedoucí značkou v čínském odvětví koření na hotpot. Její jedinečná technika, zdravé ingredience a přísná specifikace vám přinášejí lahodný chuťový zážitek.
Návod k přípravě 1. Příprava: 1. Poté dobře promíchejte.
Omyjte a nakrájejte 120 g jarní cibulky na 2 cm dlouhé kousky pro pozdější použití. 2. Smažení: Do hrnce přidejte olej na vaření a zahřejte ho na teplotu přibližně 120-150 °C. Opatrně vložte kuře do hrnce a na středním ohni opékejte, dokud není středně propečené, poté ho položte na talíř. Nechte trochu oleje a znovu ho prohřejte, poté přidejte sušené chilli, sečuánské kuličky pepře, zázvor a česnek nakrájený na plátky. Jakmile ucítíte vůni smažených ingrediencí, vložte kuře zpět na 30 sekund. Tento balíček přidejte do hrnce spolu se 100 g nasekaných vařených arašídů, několika plátky jarní cibulky a vodním škrobem (škrob rovnoměrně promíchejte s vodou). Smažte dalších 30 sekund a podávejte.
50,85 Kč
42,38 Kč bez DPH