Menu

Šalát z krabieho mäsa

Šalát z krabieho mäsa

Toto je naša obľúbená večera - šalát zo šampiňónov a fenikla s krabím mäsom. Je to skutočne vynikajúci recept, ktorý sa dá urobiť v nespočetných obmenách: pokrájame, alebo postrúhame na čo najtenšie plátky fenikel a krémové šampiňóny (používam na to také japonské strúhadlo - ostré ako britva). Potom to pokvapkáme olivový olejom, v ktorom sa lúhovali niekoľko dní vanilkové lusky. Toto je dosť dôležité, dáva to šalátu zaujímavú chuť. Krabie mäso z konzervy scedíme, pridáme lyžicu hustého jogurtu a majonézy, lyžičku trstinového cukru, šťavu z jednej limetky, môžeme pridať lyžičku koňaku a všetko jemne premiešame. Touto "zálievkou" pokvapkáme huby a fenikel a zvyšok pridáme do rukoly, valeriánky či iného šalátu, ktorý dáme na vrstvu feniklu a húb. Nesmie to byť príliš mokré. Môžeme pridať prúžky manga, alebo žltého melóna. Posypeme opraženými píniovými, alebo inými semienkami. Niekedy to ozdobím jedlými kvetmi. Je to ozajstná mňamka.

HappyWok

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat