JinMi černá fazolová pasta 300 g. Země původu Jižní Korea.
JinMi černá fazolová pasta. Obsahuje pšenici a sóju. Skladujte na chladném místě, po otevření vložte do chladničky.
Doporučený recept:
JINMI černá fazolová pasta (300 g), brambory (300 g), cibule (300 g), mrkev (150 g), dýně (100 g), cibule, maso (vepřové nebo hovězí, 250 g), olej na vaření (5 lžiček), 4 šálky vody (800 ml), škrob (škrobový prášek, 3 lžičky).
Maso a zeleninu nakrájíme na kousky, přidáme 2 lžičky oleje na vaření a osmahneme. Přilijte 3 lžičky oleje na vaření a osmažte pastu z černých fazolí.
Vařte ji, dokud není zelenina zcela uvařená. Jakmile je zelenina uvařená, rozpusťte 3 lžičky škrobu nebo škrobového prášku v ½ šálku vody a směs vařte asi 2 minuty.
Poté ji nalijte na rýži nebo nudle. Pokud se množství vody sníží a po přidání nakrájené zeleniny se nepřidá škrob, je "Ganjjajang" uvařený. Pokud se přidají mořské plody (např. chobotnice, mořský šnek, krevety atd.), získáte "Samseon Jjajang".

61,11 Kč
51,36 Kč bez DPH
Nový komentář