Menu

Dochucovadlá na sushi

Sójová omáčka je tradičný ázijský produkt, ktorý sa vyrába z fermentovaných sójových bôbov, vody, soli a niekedy aj pšenice alebo iných prísad. Sójová omáčka sa používa na dochucovanie rôznych jedál, ako sú mäso, ryby, zelenina, rezancov alebo polievky. 

Ázijský ocot sa získava fermentáciou rôznych surovín, ako sú ryža, jačmeň, kukurica alebo ovocie. Ázijský ocot sa používa na dochucovanie šalátov, marinád, omáčok alebo nakladanej zeleniny.

Mirin je sladké japonské ryžové víno, ktoré sa vyrába z fermentovanej ryže a alkoholu. Má svetložltú farbu, sladkú a jemnú chuť a nízky obsah alkoholu. Mirin sa používa na dochucovanie mnohých japonských jedál, ako sú teriyaki, suši, tempura alebo miso polievka. 

34 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat