Menu

Tapiokový a kukuřičný škrob

Tapiokový škrob je produkt získávaný z kořene manioku, tropické rostliny pocházející z Jižní Ameriky. Tapiokový škrob se používá při vaření a pečení, zejména v asijské kuchyni. Tapiokový škrob se používá také k výrobě tapiokových perel, které se přidávají do dezertů, pudinků nebo bublinkových čajů. Tapiokový škrob neobsahuje lepek a obsahuje velké množství sacharidů a některé důležité vitaminy a minerály.

5 položek

Filter
Cena

Výrobce

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat